Vrijwilligers gezocht op 2 oktober

Afgelopen week hebben de leden de flyer met informatie over ‘Buurten in Binnenstad Noord’ in de bus gevonden. ‘Buurten in Binnenstad Noord’ is een programma van BBN waar iedereen uit Delft welkom is; het programma wordt georganiseerd als onderdeel van het jubileum.

Er zijn op zondagmiddag 2 oktober 29 activiteiten, waaruit elke bezoeker zelf een programma kan samenstellen en er op bezoek kan gaan om de noordelijke binnenstad beter te leren kennen.

In een eerdere Nieuwsbrief hebben we aangegeven dat we vrijwilligers zoeken die ons willen helpen tijdens deze middag. We hebben tot nu toe twee aanmeldingen ontvangen maar hebben meer handjes nodig om de bezoekers uit Delft op goede wijze te kunnen ontvangen.

Natuurlijk hoef je als vrijwilliger niet de hele middag aan het werk, want je wilt natuurlijk ook een aantal activiteiten zelf bezoeken. 

We hebben voor de volgende activiteiten mensen nodig:

  • Helpen bij het koffieschenken ( 11.15-13.00 uur)
  • Nummertjes uitdelen bij de start van de excursies/activiteiten (wanneer blijkt dat er teveel mensen op een bepaald tijdstip mee willen doen)
  • Assistentie bij de ingang van het Hofje van Gratie bij aanvang van het bezoek
  • Toegang regelen bij het Stroleemhuis
  • Boekjesverkoop bij Ipse

Ben je trots op onze noordelijke binnenstad en wil je ons helpen 2 oktober tot een groot succes te maken? Geef je dan op via lustrum@binnenstadnoord.nl

Vermeld je naam en eventuele voorkeur.

geplaatst op
11 september 2022