Winnaars woordzoeker

Begin 2022 kreeg heel binnenstad noord de doe-het-zelfnieuwjaarsreceptie buurtkrant in de brievenbus. Onderdeel van het doe-het-zelfwerk was een puzzel, in de vorm van een woordzoeker met binnenstadswoorden. Als je alle woorden wegstreepte, bleef er een woord van 8 letters over, dat op de nieuwjaarsreceptie geserveerd had kunnen worden: APPELSAP! Iets wat je “goed kan drinken op een nieuwjaarsreceptie”, al “is het geen champagne”, aldus twee inzenders.

Er is enthousiast gepuzzeld door de buurt! We ontvingen voor de deadline 25 goede antwoorden. Onder de goede inzendingen verloten we drie prijzen.

Vanzelfsprekend willen we dat deze verloting rechtvaardig plaatsvindt. En dan moet je naar de notaris! En wat dan helpt: een van de leden van BBN is notaris (https://www.notaris-jansen.nl/). Dus zijn we bij hem langs gegaan om de winnaars te bepalen. Bij aanwezigheid van de penningmeester heeft de notaris een trekking verricht uit de 25 goede oplossingen. Zie de fotoverantwoording hieronder en de verantwoording in het door de notaris opgestelde procesverbaal.

Via de trekking zijn de volgende prijswinnaars bepaald:

1. Erik den Ouden
2. Davida en Eline Meijer
3. Mats van der Wulp

Zij krijgen als prijs respectievelijk 1) Monopoly Delft (ter beschikking gesteld door de notaris), 2) 3D puzzel Stadhuis Delft en 3) Legpuzzel Zicht op Delft. 

De winnaars van harte gefeliciteerd!

 

geplaatst op
29 januari 2022