Landelijke Opschoondag

Zaterdag 25 maart is het Landelijke Opschoondag. Op veel plekken in Nederland steken vrijwilligers de handen uit de mouwen om hun leefomgeving schoner te maken, door de strijd aan te gaan met zwerfvuil. Net als vorig jaar gaat een aantal leden van BBN vuil verwijderden, op Verwersdijk, de Doelentuin, Rietveld en Vlamingstraat.

Het lijkt ons een goed en gezellig idee als een groep leden samen elders in de wijk op die dag ’s middags vuil in de wijk gaat opruimen. Het opruimgereedschap kan ter beschikking gesteld door de Papaver. Heb je belangstelling laat dit dan weten via het contactformulier op onze website, klik hier of stuur een mail naar bestuur@binnenstadnoord.nl

geplaatst op
04 maart 2017

Reacties

Door Everard Warffemius (niet gecontroleerd) op
Alweer een goede actie! Heb me dan ook aangemeld voor de opschoon middag van 25 maart. Beperk me dan graag als bewoner van de Vlamingstraat.tot die straat als dat past in de planning. Zou het een fijn plan vinden als er tenminste een duo kan worden gevormd met bewoners uit de straat. Een set gereedschap heb ik nog van de actie van vorig voorjaar.