Lekker weg in eigen stad

De zomer is begonnen, de vakantie komt er aan. Voor veel mensen de tijd om na te denken over de invulling van deze periode. Naar het buitenland of toch lekker in Delft blijven?

Voor mensen die in Delft blijven hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet. Op onze website staat onder het kopje ‘Buurtinfo’ de rubriek ‘lekker weg in eigen stad’.

Minstens één keer per week wordt een aflevering met een activiteit geplaatst. Via een Nieuwsflits krijgt u bericht over nieuwe afleveringen op de site. We proberen de activiteiten zo divers mogelijk te maken, zodat iedereen er iets van zijn of haar gading in vindt. U moet hierbij denken aan een fietstocht, een uitdagende opdracht en – leuk voor de kinderen - in aflevering 2 een overzicht van de speelplekken in BBN-gebied. Het blijft een verrassing wat de activiteiten zijn tot ze verschijnen op de site.

De verschillende afleveringen blijven op de site staan, zodat iedereen er gebruik van kan maken wanneer het uitkomt. De eerste aflevering is nu geplaatst. Kijk op de site en geniet van al het moois dat Delft en omgeving te bieden hebben. Wij wensen iedereen een gezonde vakantie!

geplaatst op
29 juni 2020