Lekker weg in eigen stad

Deze zomer zullen veel mensen anders of niet op vakantie gaan. Hoe dan toch te ontspannen gedurende deze vakantietijd? Daar willen we als BBN graag een bijdrage aan leveren! Op deze pagina zullen in de loop van de zomer in diverse afleveringen activiteiten verschijnen, om in de zomer vakantie te kunnen houden in eigen stad. Veel plezeier.

En reacties, ervaringen en tips zijn meer dan welkom op zomer2020@binnenstadnoord.nl.

Aflevering 1: de boomspiegeluitdaging: zorg voor bijvoorbeeld een Provençaals lavendelveld voor uw huis 

Aflevering 2: speelplaatsen: er zijn maar liefst negen speelplekken in onze buurt; ontdek ze alle negen

Aflevering 3: fietsroute: ga fietsen door het groen, langs knooppunten en kom langs een speelbos en een libellenfarm

Aflevering 4: wandelingen in en om Delft: tien wandelingen rond en in Delft die zelfs de insiders zullen verrassen

Aflevering 5: fotopuzzeltocht: hoe goed kent u de noordelijke binnenstad? Ga aan de uitdaging aan met deze puzzeltocht, en schakel familie, buren en buurtgenoten in. De winnaar is inmiddels bepaald. Maar ook zonder kans op prijs blijft deze tocht leuk om te doen! Wil je de antwoorden weten, die kan je hier vinden.

Aflevering 6: puzzeltocht voor kinderen: ontdek de geschiedenis van de binnenstad met een leuke rondwandeling. De winnaar is inmiddels bekend, maar ook zonder kans op prijs blijft deze tocht leuk om te doen! Wil je de antwoorden weten, die kan je hier vinden.

Aflevering 7: kunst ontdekken in eigen stad: leuke routes om anders te kijken naar kunst die je misschien dagelijks ziet, en om nieuwe kunst te ontdekken: te voet en op de fiets.

Aflevering 8: fotoprijsvraag: wie heeft het mooiste en het meest origineel de corona zomer in binnenstad noord in beeld gebracht? 

Aflevering 9: fietsroute over nieuwe paden via Ackerdijkse Plassen en Groenzoom. 

Aflevering 10: diverse routes in het mooie Midden-Delfland

Aflevering 11 (slot): speurtocht door de binnenstad, een leuke rondwandeling door Delft met vragen die je anders leren kijken naar de stad die je dacht te kennen 

Aflevering 12 (extra edititie 2021): fotopuzzeltocht in de noordelijke binnenstad, herkent u de bruggen in ons gebied? Inzenden voor maandag 30 augustus 2021 naar bestuur@binnenstadnoord.nl; uit de goede inzenders trekken we de winnaar, en die ontvangt een cadeaubon te besteden bij een lokale winkel

geplaatst op
24 juni 2020