Klimaatadaptatie en uw tuin

Tijdens de BBN bijeenkomst van 27 september sprak Tjerron Boxem, Community manager klimaatadaptatie bij Hoogheemraadschap Delfland, over klimaatadaptatie en wat wij daar aan kunnen doen. Hierbij kwam ook het klimaatproof inrichten van de tuin aan de orde.

Voor daadwerkelijke inrichtingsadviezen werkt het Hoogheemraadschap samen met tuincentra. Zaterdag 21 oktober kunt u bij drie tuincentra in buurt terecht voor advies over het inrichten van een waterbestendige tuin. Van eenvoudige tips tot een eerste schetsontwerp.

Waar en wanneer
Bij Groenrijk de Wilskracht in Den Haag geven gespecialiseerde hoveniers tuinadviezen op het gebied van klimaatmaatregelen in de tuin. U kunt hier voor tips binnenlopen op zaterdag 21 oktober tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Bij Intratuin ’Pijnacker en ‘s-Gravenzande maken ecologisch hoveniers Holger en Jeroen op zaterdag 21 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur voor u een schetsontwerp voor een klimaatbestendiger tuin.

Aanmelden
Wilt u een schetsontwerp voor uw tuin? Dan moet u zich aanmelden, via communicatie@hhdelfland.nl, onder vermelding van Tuinontwerp.

Adressen
Groenrijk De Wilskracht, Donau 119 2491 BB Den Haag
Intratuin Pijnacker, Rijskade 1a 2641 NA Pijnacker
Intratuin ’s Gravenzande, Monsterseweg 129 2691 JE ’s Gravenzande

 

geplaatst op
15 oktober 2017