Buurtkoor in oprichting

Zingen met de buurt? Er is een concreet plan een Binnenstad Noord Koor op te richten. Iedereen is welkom,  je hoeft geen noten te kunnen lezen, plezier in zingen staat voorop.

Het repertoire zal breed zijn, van Beatles tot Bach en van Kerk tot Kroeg en in alle talen. Het koor zal op een ochtend gaan repeteren. Welke ochtend het koor gaat starten is nog niet bekend, dat hangt ook van de belangstelling af en de beschikbaarheid van een ruimte  De opties zijn dinsdag, woensdag of donderdagochtend  van 10.00 tot 12.00 uur.

Marlies Huitink zal de dirigent zijn van het koor. Zij studeerde af op het Rotterdams Conservatorium en dirigeert al ruim dertig jaar verschillende koren. Eind dit jaar rond ze haar zangopleiding volgens de zogenaamde Lichtenberg Methode af. Deze methode staat voor stressvrij en moeiteloos zingen aan de hand van eenvoudige oefeningen.

De kosten/contributie zal nog nader bepaald worden; vooralsnog wordt gedacht aan €7 euro per keer. Als het koor structureel tot stand komt zal een contributie worden geheven op het aantal repetities per maand.

Hoe kan je je opgeven?
Stuur een mail aan marlies.huitink@gmail.com, vermeld je naam en adres en geef aan welke ochtend je voorkeur heeft.

UPDATE 31 augustus 2019
Het BBN buurtkoor gaat op 10 september om 10 uur van start, mocht je ook willen aansluiten, mail dan! 

geplaatst op
28 juni 2019