BBN: vereniging in oprichting

westvest

 We hebben concept-statuten opgesteld voor de vereniging. De statuten van onze zusterverenigingen Belangenvereniging Zuidpoort en Oude en Nieuwe Delf zijn hierbij als voorbeelden gebruikt. Verder hebben we gezorgd dat de huidige werkwijze van BBN, met gezamenlijk overleg en werkgroepen voor bepaalde thema’s, goed aansluit bij de regeling in de concept-statuten.

 Westvest Netwerk Notarissen heeft ons aangeboden om tegen een vriendenprijs de oprichting van de vereniging BBN te begeleiden. Daar maken we graag gebruik van.

Bij de oprichting zal het eerste bestuur worden benoemd, bestaande uit:

  • Joop Gravesteijn, voorzitter
  • Hans van Bodegom, secretaris
  • Jan Arie Groot, penningmeester

Door de snelle resultaten van de ledenwervingscampagne, kunnen we op korte termijn de vereniging BBN daadwerkelijk gaan oprichten.

geplaatst op
24 september 2014
Tags: 

Reacties

Door Conny Huijsmans (niet gecontroleerd) op
Toch wel handig om bovenstaande mededeling op een duidelijke plek op de website te zetten zodat je vrij snel de namen van de bestuursleden kan vinden, b.v. onder tabblad "Wie zijn wij" . Ik heb er nu wel even naar moeten zoeken. Ik wist het wel, maar voor al die nieuwe leden is het misschien ook wel aardig om dit te weten. Een datum bij stukken maakt het nog wat overzichtelijker.