Recente reacties

1 week 3 dagen ago
onderhoud openbare ruimte
De Doelentuin wordt nu iets beter onderhouden. Maar de binnenstad ziet er armoedig uit als je het vergelijkt met b.v. Den Bosch of Maastricht. Daar zijn minder toeristen/bezoekers en toch is er blijkbaar geld voor.
1 maand 2 weken ago
Touringcars
Goed idee, dit alternatieve plan! Algemeen vind ik het stationair draaien van motoren steeds meer een probleem op de Paardenmarkt. Zowel van auto's, busjes, taxi's als grotere bedrijfswagens etc. In de zomer vanwege de airco en in de winter de verwarming. Chauffeurs staan lang stil met motor aan, soms zelf s midden in de nacht. Borden plaatsen motor af?
Reply to: OV wordt anders
3 maanden 4 dagen ago
bus in de Binnenstad
Helemaalmee eens!!!
3 maanden 4 dagen ago
fietsparkeren
Een fietsparkeergarage onder de Markt lijkt mij geen goed idee. Je haalt daarmee de fietsers de Binnenstad in. Dat is destijds ook het argument geweest om geen autoparkeergarage onder de Markt te bouwen. Op de Phoenixstraat is een zee van ruimte om fietsen te parkeren in fietsnietjes. Veel goedkoper! Ook ander plekken aan de rand van de Binnenstad zijn geschikt. Fietsers gedragen zich te asociaal en zijn een gevaar voor de voetgangers. Er wordt niet gehandhaaft. Het wordt steeds drukker. Steeds meer buitenlandse studenten die de regels niet kennen. Er zijn bijna geen borden dat fietsers te gast zijn in het voetgangersgebied. Zie ook art, van Janneke Zomervrucht in Trouw 7-9-2009
3 maanden 1 week ago
paardenmarkt
wat goed zeg van jullie! Ik had wel een brief gehad maar daar niet uit begrepen dat Vestia al wou gaan splitsen. Ze hadden het heel sneaky omkleed.Dank!
5 maanden 1 week ago
fietsparkeren station
Ben het helemaal met artikel eens. Ik vind het overigens vreemd dat zonder slag of stoot de TU opeens doorgroeit naar 29.000 terwijl publiekelijk was uitgepsroken dat men bij doorgroei boven 25000 mee zou helpen met doorverwijzen en/of bij het opzetten van een 2e campus elders. Wat zijn die woorden waard? Die volle parkeerplaatsen kan m.i. makkelijk iets aan gedaan worden door de maximum parkeertijd te beperken tot bijvoorbeeld 8 dagen
7 maanden 1 week ago
Stadskrant Delft
Voor blinden en slechtzienden moet de tekst voorgelezen worden. Zie bijv. de site van de Belastingdienst. Daar is een 'knop' 'Lees voor'. Dat kan toch niet de reden zijn voor deze vreemde manoeuvre via de V.S.? Het kost geld om de artikelen voor te laten lezen maar dat kan niet de reden zijn om hem niet op de gemeentesite te plaatsten. Zo duur is dat niet
7 maanden 2 weken ago
Grachtboom
Dat is toch een lullig boompje zeg. En in verband met de komende hete zomers volstrekt onlogisch. We hebben schaduw nodig op de gevels!
9 maanden 6 dagen ago
te hard rijden in het voetgangersgebied
Ik ben heel blij dat de Gemeente eindelijk handhaaft op het te hard rijden van brommers. Ook op fietsers zou gelet moeten worden. Hopelijk is dat de volgende stap!
9 maanden 6 dagen ago
Splitsingsvergunning
Niet alleen huizen op de Paardenmarkt, maar ik heb ook zo'n brief gekregen, wonende op het Raam!

Pagina's