bestemmingsplan

Manifest belangenverenigingen "De binnenstad kan niet zonder haar bewoners"

manifest

De kwaliteit van het wonen in de binnenstad staat onder druk. Slecht voor de bewoners, maar het heeft ook een negatief effect op het winkelen en recreëren. In het manifest leggen de belangenverenigingen van de binnenstad de politieke partijen in Delft een aantal oplossingen voor.

geplaatst op 04 september 2017

Prioriteit nodig voor maatregelen tegen verdere verkamering

verkamering

Verkamering neemt toe, ook in ons deel van de binnenstad. Het college heeft maatregelen aangekondigd. Maar meer haast is geboden: in de Choorstraat is er al weer een plan voor 11 nieuwe kamers zonder fietsenberging. Het plan kan alleen gerealiseerd worden na toepassing van de kruimelregeling. We pleiten voor meer daadkracht bij het College.

geplaatst op 09 januari 2017

Omgevingsvergunning voormalig artilleriemagazijn op Paardenmarkt verleend

entree paardenmarkt

Op 4 december maakte de gemeente Delft in het Gemeenteblad bekend, dat er een ‘omgevingsvergunning uitgebreid’ verleend was, voor de locatie Delft / Paardenmarkt, complex voormalig artilleriedepot. Ook wel bekend als het voormalig depot van het legermuseum aan de Paardenmarkt. Een beperkte mededeling in de krant, over een project dat bepaald niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Daarom hier wat meer informatie: wat is er aan de hand?

geplaatst op 21 december 2014

Pagina's

Abonneren op bestemmingsplan