Park picknick nieuwe Plantage

parkpicknick

Van zondag 21 augustus tot en met donderdag 25 augustus was het Ontvangstweek (OWEE). Het kennismaken van de nieuwe studenten aan de Technische Universiteit Delft en De Haagse Hogeschool met de campus, elkaar en de stad.

Het gaat om 3000 studenten en dit geeft niet alleen veel reuring en gezelligheid, maar soms ook overlast. De OWEE-organisatie heeft de OWEE van afgelopen jaar geëvalueerd met de bewoners belangenverenigingen, dus ook met BBN. Dit om de voor de omwonenden overlast veroorzakende punten er uit te lichten en oplossingen te vinden. Ook de geplande activiteiten voor dit jaar zijn bekeken samen met de bewoners belangenverenigingen.

Afgelopen donderdag vond van 11.00 tot 14.00 de Park Picknick plaats op de nieuwe Plantage. De organisatie had gezorgd voor eten, drinken, muziek en picknickkleedjes. Er waren veel aankomende studenten die in de schaduw van de bomen zich etend voorbereidden op de dag. Er was ook gezorgd voor afbakening van het terrein, fietsen stalling en wc’s, en aan het einde van de middag was alles weer opgeruimd. Kortom een geslaagde activiteit.

 

 

geplaatst op 27 augustus 2016